Eddig összegyűlt adományok: 10.282.360 Ft

Adománygyűjtés

Csapatok

Az alábbi csapatokat támogathatod:

IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum

Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum kiemelt jelentőségűnek tartja a jótékonykodást is. Az előző 4 évben a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt karoltuk fel, előtte az Újszülöttjeinkért és Koraszülöttjeinkért Alapítványt támogattuk. Kollégáimmal együtt folyamatosan kutatjuk a segítségre szorulókat, igyekszünk minden kezdeményezést felkarolni.

Reméljük, hogy ezen megmozdulással is hatékonyan tudjuk támogatni és segítséget tudunk nyújtani a kis hősök gyógyulásához, társadalmi visszailleszkedésükhöz, mindennapjaik mosolygósabbá tételéhez!

 

Mi is büszkék vagyunk arra, hogy a MOSOLY ALAPÍTVÁNNYAL karöltve a Mosoly Váltó futóiként azokért a gyerekekért futhatunk, akik jelenleg még nem képesek rajthoz állni! Ezáltal tudunk támogatást nyújtani nekik azokban a személyes csatákban, melyet nap mint nap vívnak, miközben próbálnak gyerekek maradni egy olyan helyzetben, mely felnőtteket is összeroppant!

ÉRTETEK FUTUNK! :)

Részletek megtekintése
Mosoly Deloitte MADvisory

A Deloitte Mosoly MADvisory csapat összetétele elég színes: van köztünk politológus, és sok-sok közgazdász. Van közöttünk lány, és fiú is. Vannak apukák, anyukák, és van olyan is, akinek még nincsen gyereke. Van, aki egész nap végeérhetetlen excel táblákat bűvöl, van, aki projektet vezet, és van, aki az egész Deloitte Advisory csapatot. Van, aki hegyi maraton bajnok, van, aki versenyszerűen evezett, és olyan is, aki balettra jár, meg olyan is, aki ha nem muszáj, meg sem mozdul. Mindannyiunknak más a motivációja: van, aki csak jól akarja érezni magát, van, akinek csapatépítő esemény az Ultrabalaton, és vannak többen, akiknek komoly kihívás.

A futáson túl két dolog közös bennünk: mindannyian a Deloitte Advisory munkatársai vagyunk, és mindannyian fontosnak  és különlegesnek tartjuk a Mosoly munkáját.

Szurkoljatok nekünk, és támogassátok a Mosoly Alapítványt, hogy minél több mosolygós gyerek legyen a világban!

 

Részletek megtekintése
Mosoly Kör

Baráti társaságként állunk rajthoz az NN Ultrabalatonon és úgy döntöttünk, hogy a Mosoly Alapítvány részére gyűjtünk pénzt a Balaton körbefutásával. Így kötjük össze az egészségeset a hasznossal. Reméljük ezzel nagyban hozzájárulhatunk az alapítvány hiánypótló munkájához, az ingyenes mese-és művészetterápiás foglalkozások megvalósulásához!

Kérjük, támogasd/támogassa csapatunkon keresztül a Mosoly Alapítvány munkáját!

Részletek megtekintése
NET-tó

A NET-tó csapat egy ad hoc, kifejezetten a Mosoly-Váltó támogatására, a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) dolgozóiból szerveződött amatőr futócsapat. A futókon kívül több kolléga is segíti az adománygyűjtést, ötletelést, a balatoni oda-vissza utazást és persze részt vesz a helyszíni szurkolásban is. Adománygyűjtési céllal, a kollégáknak saját előállítású süteményekből és gyümölcs-levekből rendeztünk jótékonysági reggeli árusítást. Nagyon élvezzük, hogy egy csapat lehetünk és hozzájárulhatunk a Mosoly hiánypótló munkájához.

Részletek megtekintése
© 2016. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany