Eddig összegyűlt adományok: 10.000.000 Ft

Adománygyűjtő csapatot támogatok!

A Mosoly Alapítvány büszke arra, hogy az alábbi csapatok futnak azokért, akik erre egyelőre nem képesek: a kórházakban gyógyuló, Mosolyos terápiákon résztvevő beteg gyerekekért.

Bankszámlaszámunk: 12001008-00101932-00100001

Az adománygyűjtésről bővebben szeretnék olvasni.

Csapatok

Az alábbi csapatokat támogathatod:

AXN

Mi vagyunk az AXN Csapat és egy olyan cégnél dolgozunk, amely Közép-Európa országai, köztük Magyarország televízió-nézőinek a legjobb akciófilmeket és sorozatokat mutatja be. Május 30-án lesz a nagy nap, amikor megmutatjuk a világnak, hogy számunkra nem csak a média és szórakoztatás a fontos, hanem, hogy segítsük társadalmunkat és a segítségre szorulókat. Számos adománygyűjtő eseményt szerveztünk az irodánkban, hogy minél több pénzt adhassunk az alapítványnak és már alig várjuk, hogy a gyerekekkel futhassunk.

Ha tetszik és egyetértesz a küldetésünkkel, kérjük segíts Te is nekünk, hogy minél többet gyűjthessünk a Mosolynak.

Részletek megtekintése
Market Építeni Szeretünk

Építeni és sportolni is szeretünk! Idén ötödik alkalommal kerüljük meg a Balatont. Számunkra mindig nagy élmény ez a sportesemény, de most különösen az lesz, hisz együtt futhatunk a Mosolyos Gyerekekkel. Már nagyon várjuk a közös kalandot! Közel 80 fős csapattal vágunk neki a 220 km megtételének, két futócsapatunk és rengeteg kerékpárosunk valamint szurkolónk lesz a helyszínen.

Részletek megtekintése
NET-tó

A NET-tó csapat egy ad hoc, kifejezetten a Mosoly-Váltó támogatására, a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) dolgozóiból szerveződött amatőr futócsapat. A futókon kívül több kolléga is segíti az adománygyűjtést, ötletelést, a balatoni oda-vissza utazást és persze részt vesz a helyszíni szurkolásban is. Adománygyűjtési céllal, a kollégáknak saját előállítású süteményekből és gyümölcs-levekből rendeztünk jótékonysági reggeli árusítást. Nagyon élvezzük, hogy egy csapat lehetünk és hozzájárulhatunk a Mosoly hiánypótló munkájához.

Részletek megtekintése
Tri-Ászok

A Tri-Ászokat spontán baráti kezdeményezésből alapítottuk 2008 környékén, és azóta sportolunk együtt. A tagok összetétele kisebb/nagyobb mértékben változik, de évente teljesítjük váltóban a két legjobb hangulatú magyar tömegsport kihívást (Ultrabalaton és Nagyatádi Ironman versenyeit). Idén úgy határoztunk, hogy egyik csapatunkkal próbát teszünk, és a Mosoly Alapítvány részére gyűjtünk pénzt a Balaton körbefutásával. Így kötjük össze az egészségeset a hasznossal. Remélem ezzel – a támogatásgyűjtésen túl - segítjük az adományozási kultúra magyarországi elterjedését is.

Kérjük, támogasd/támogassa csapatunkon keresztül a Mosoly Alapítvány munkáját!

Részletek megtekintése
© 2015. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany