Eddig összegyűlt adományok: 10.001.500 Ft

Adománygyűjtő csapatot támogatok!

A Mosoly Alapítvány büszke arra, hogy az alábbi csapatok futnak azokért, akik erre egyelőre nem képesek: a kórházakban gyógyuló, Mosolyos terápiákon résztvevő beteg gyerekekért.

Bankszámlaszámunk: 12001008-00101932-00100001

Az adománygyűjtésről bővebben szeretnék olvasni.

Csapatok

Az alábbi csapatokat támogathatod:

A Legkisebb Is sántít

Részletek megtekintése
Art on Me

Hogyan kapcsolódnak össze a magyar divattervezők, egy üzlet és a futás? Magyar divattervezők ruháit és kiegészítőit, valamint designer tárgyakat áruló üzlet vagyunk mi, az Art on Me. Mivel mindannyian remek kezdeményezésnek találjuk a Mosoly Alapítvány kezdeményezését, úgy döntöttünk, hogy megszervezzük az első designerekből álló futócsapatot a Mosoly Váltóra és ezzel gyűjtünk minél több adományt az alapítvány munkájához, így a rászoruló gyerekeknek. Csapatunkat az üzlet tulajdonosai, valamint az üzlethez köthető divattervezők, designerek alkotják, akik mind sportolnak valamit, többen rendszeresen futnak és akik szeretnék megmutatni, hogy a divatiparban tevékenykedők is kiveszik a részüket a társadalmi felelősségvállalásból és kiállnak a jó ügyek mellett. A futókon kívül az Art on Me összes márkája segít az adománygyűjtésben, úgymint a Zagond, a Medence Csoport, a Sarolt jewelry, a Pure.Silk, SustiKKrisztA, az Anshaa, az 1975, a Nativus, a Beango, a NON+,a DolfoArt és az Ivanuska. Az Art on Me csapata a 40. szakaszt, a Zamárdi és Siófok Széplak közöttit fogja lefutni.

Támogassatok minket, hogy minél többet adhassunk!

Részletek megtekintése
AWF Girls a Mosolyért

Az ULTRABALATON az a verseny, mely hatalmas kihívást jelent az egész csapatnak, s nem csak a 212 km-es táv non-stop teljesítése miatt, hanem hogy a MOSOLY ALAPÍTVÁNY számára gyűjthetünk adományokat. Reméljük, hogy az adománygyűjtő programunk által idén is sok lelkes adományozó támogatja a csapatunkat és ezáltal a Mosoly Alapítványt. Kérjük, támogasd az AWF Girls a Mosolyért csapatunkat!

Részletek megtekintése
AXN

Mi vagyunk az AXN Csapat és egy olyan cégnél dolgozunk, amely Közép-Európa országai, köztük Magyarország televízió-nézőinek a legjobb akciófilmeket és sorozatokat mutatja be. Május 31-én lesz a nagy nap, amikor megmutatjuk a világnak, hogy számunkra nem csak a média és szórakoztatás a fontos, hanem, hogy segítsük társadalmunkat és a segítségre szorulókat. Számos adománygyűjtő eseményt szerveztünk az irodánkban, hogy minél több pénzt adhassunk az alapítványnak és már alig várjuk, hogy a gyerekekkel futhassunk.

Ha tetszik és egyetértesz a küldetésünkkel, kérjük segíts Te is nekünk, hogy minél többet gyűjthessünk a Mosolynak.

Részletek megtekintése
Mosoly Alapítvány Da Bibere!

Futás, Balaton, gyerekek, barátság, öröm, hangulat, mikrobusz, sárga villogó, hideg-meleg, fürdőruha, szaxofon, egy kör, banán, chip, kerékpár, iso, rajtszám, legalább 212 mosoly, megannyi emlék – mi kell még? smiley

Részletek megtekintése
Mosoly Café

A Café Communications lelkes futócsapata évek óta fut – változó távokon, versenyeken, csapatokban, országokban. A tavalyi Ultrabalatonos élményeken felbuzdulva idén akkora volt a lelkesedésünk, hogy csapatunk ki is nőtte a keretet, így 11 fővel teljesítjük idén a 212 kilométeres távot. Szeretünk és szoktunk is jó ügyért futni, így most a Mosoly Alapítványnak igyekszünk segíteni a lefutott kilométereinkkel. Köszönjük, ha minket támogatva Ti is ezt teszitek!

Részletek megtekintése
Seakayaking.hu

Eddig sok-sok sportot kipróbáltunk, pár éve pedig sportversenyeket is szervezünk. Mégpedig Balatonudvariban, a Balaton északi partján. Kajak, Duatlon és Quadratlon, vagyis futás, úszás, kajak és bringa versenyeket - ki mit szeret!

Amit viszont még soha nem tettünk, az az, hogy olyan versenyen vegyünk részt melynek fő célja a rászoruló gyerekek támogatása. Futásunkkal most a Mosoly Alapítványt és az általuk gyógyuló gyerekeket támogatjuk. Az Ultrabalaton verseny keretein belül - egyik kedvenc verseny helyszínünkön - Dörgicse és Zánka között futunk együtt 7 km-t értük. Futásunkkal azt a célt tűztük ki, hogy 100 000 Ft-ot gyűjtünk össze számukra. Velünk futja ezt a szakaszt egy Mosolyos gyermek is .

Kérjük, támogass bennünket az összeg összegyűjtésében.

Részletek megtekintése
Tri-Ászok

A Tri-Ászokat spontán baráti kezdeményezésből alapítottuk 2008 környékén, és azóta sportolunk együtt. A tagok összetétele kisebb/nagyobb mértékben változik, de évente teljesítjük váltóban a két legjobb hangulatú magyar tömegsport kihívást (Ultrabalaton és Nagyatádi Ironman versenyeit). Idén úgy határoztunk, hogy egyik csapatunkkal próbát teszünk, és a Mosoly Alapítvány részére gyűjtünk pénzt a Balaton körbefutásával. Így kötjük össze az egészségeset a hasznossal. Remélem ezzel – a támogatásgyűjtésen túl - segítjük az adományozási kultúra magyarországi elterjedését is.

Kérjük, támogasd/támogassa csapatunkon keresztül a Mosoly Alapítvány munkáját!

Részletek megtekintése
© 2014. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany