Eddig összegyűlt adományok: 10.001.500 Ft
« Vissza a csapatokhoz

Art on Me

Hogyan kapcsolódnak össze a magyar divattervezők, egy üzlet és a futás? Magyar divattervezők ruháit és kiegészítőit, valamint designer tárgyakat áruló üzlet vagyunk mi, az Art on Me. Mivel mindannyian remek kezdeményezésnek találjuk a Mosoly Alapítvány kezdeményezését, úgy döntöttünk, hogy megszervezzük az első designerekből álló futócsapatot a Mosoly Váltóra és ezzel gyűjtünk minél több adományt az alapítvány munkájához, így a rászoruló gyerekeknek. Csapatunkat az üzlet tulajdonosai, valamint az üzlethez köthető divattervezők, designerek alkotják, akik mind sportolnak valamit, többen rendszeresen futnak és akik szeretnék megmutatni, hogy a divatiparban tevékenykedők is kiveszik a részüket a társadalmi felelősségvállalásból és kiállnak a jó ügyek mellett. A futókon kívül az Art on Me összes márkája segít az adománygyűjtésben, úgymint a Zagond, a Medence Csoport, a Sarolt jewelry, a Pure.Silk, SustiKKrisztA, az Anshaa, az 1975, a Nativus, a Beango, a NON+,a DolfoArt és az Ivanuska. Az Art on Me csapata a 40. szakaszt, a Zamárdi és Siófok Széplak közöttit fogja lefutni.

Támogassatok minket, hogy minél többet adhassunk!

300000 318500 106 0% Terv: 300.000 Ft Tényleges: 318.500 Ft

Csapatunk tagjai

Szeles Anita

Mindig is sportoltam. Imádok túrázni, hegyet mászni, bringázni, evezni, jógázni, kung-fuzni és ha nagyon megerőltetem magam, még futni is tudok. ;) Egyébként is örökké mozgásban vagyok, ilyen a természetem de a munkám is sokszor megkívánja a pörgést. Imádok szervezni, ötletelni, kitalálni, létrehozni dolgokat.

Magyar divattervezőkkel, iparművészekkel dolgozom már több, mint 2 éve. Eleve szeretem az egyedi, különleges dolgokat amik elgondolkoztatnak, meghökkentenek, megnevettetnek, ámulatba ejtenek, de mindenképpen nyomot hagynak bennem. Szeretem a merész megoldásokat, de az egyszerűt is a pici csavarral, ami talán alig észrevehető de mindenki tudja, hogy ott van. Szeretem a felvállalt saját stílust, és szeretem az emberi kreativitás határtalanságát. Az Art on Me-vel pont ezt szeretném megmutatni. Az Anshaa-val pedig valamennyire kifejezni. 

AMosoly Alapítványnak pedig adni szeretnék, mert tetszik, amit csinálnak, tetszik, amiért és ahogy dolgoznak. Segítsünk együtt a gyerekeknek, támogass minket, hogy minél többet adhassunk nekik!

Marton Ancsa

Marton Ancsa vagyok az Art on Me tervezői közösség és üzlet egyik alapító tagja és tulajdonosa. Mindennapi célom, tevékenységem és önkifejezésem abban rejlik, hogy olyan ruhadarabokat tervezzek és készítsek, amelyben a Nők az öltözködés által megtalálják, meglássák önmagukat és magabiztosabbakká válljanak. A mozgás és edzés mindig is fontos részét képezték az életemnek, a sportágak közül én többnyire az extrém sportokat űzöm és kedvelem.

Idén első ízben veszek részt az Art on Me csapatában a Mosoly Alapítvány Váltó futásán, mellyel hirdetni szeretném a jótékonykodás fontosságát. Azt gondolom, hogy a legmagasabb rendű cél az életünkben egy nagyszerű hatás megteremtése! Ezen kezdeményezés által egy igazi élmény lesz végighaladni a kijelölt szakaszunkon, egy céltól vezérelve a közösség szellemében úgy, hogy a végén lesz miért megérkezni!

Köszönjük Nektek ha általunk illetve velünk együtt támogatod a GyerMekeK MoSoLyGáSáT!

Dolphin Benedetto Ganz

A DolfoART manufaktúra vezetőjeként, szinte minden napom egyedi tervezésű, saját rajzaimmal ellátott souvenirek gyártásával töltöm. A sok teendő miatt, sajnos mostanában nem mozgok sokat, így alaposan rám férne a futás. Így amikor megtudtam, hogy ezzel támogathatok is másokat, a Mosoly Alapítványon keresztül, nem volt kérdéses, hogy részt veszek!

Szeretnék az Art on Me csapat tagjaként, a bevételeimből felajánlott összeggel és a futással ha csak minimálisan is, de segíteni a mosolyos gyerekeken. Hiszen minden csepp számít.

Krebsz Iván

Krebsz Ivánnak hívnak, festő és grafikus vagyok. Újrahasznosítható hulladékokból tervezek ékszertartókat, illusztrációkat készítek. Számomra nagyon fontos a gyerekek öröme, amelyhez, ha mód van rá munkáim segítségével is igyekszem hozzájárulni. Ez a közös futás egy nagyszerű alkalom arra, hogy megmutassuk, az összefogás egy közös cél érdekében milyen határtalan energiákat képesek felszabadítani mindannyiunkban.

1975

Kupi Szimonetta es Györe Nikoletta az 1975 nevű divatmárka alapító tervezői. Kollekcióik a letisztult, monokrom világot ötvözik a casual laza eleganciájával. Közel 10 éve jelen vannak a divat világában, és ez idő alatt ismerkedtek meg Szeles Anitával, az Art on Me üzlet  tulajdonosával, aki kezdeményezte a tervezői futócsapat összeállítását a Mosoly Alapítvány segítésére. Örömmel csatlakozott az 1975 mindkét tervezője, akik sportos múltjukból fakadóan a futást a segítségnyújtás mellett az öröm és szabadság jelképének is tartják.

Kiss Sarolta

Hogy miért futok? - mert szeretnék tenni valami olyat, amivel segíthetek a gyerekeknek. Amivel támogathatok egy olyan kezdeményezést, aminek van értelme, mert mosolyt csal a gyerekek arcára:)

Kiss Sarolta vagyok, a NON+ ruhák tervezője. Ruháimat az egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi. „A kevesebb több.” – az adománygyűjtéskor is.

Kérlek, támogasd futásomat, hogy együtt járuljunk hozzá beteg gyerekek lelki gyógyításához! Köszönöm.

Hajrá! kommentek

  • Anonim támogató
    Move for smile :)
  • Marton Kriszta » 1500 Ft
    Szuper kezdeményezés, hajrá!!:)
  • Kovács Zsófia » 5000 Ft
  • Árverés és vásár Art on Me » 212000 Ft
© 2014. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany