Add hozzá a Mosolyod!
Eddig összegyűlt adományok: 5.563.790 Ft

Mosoly Váltó

A Mosoly Váltó igazi különlegessége az Ultrabalaton versenynek.  A hivatalos résztávoknál rövidebb, 4-6 km közötti szakaszokban, két nap alatt teljesítjük a 212 km-es Balaton-kört. Így a teljes táv kb. 45 szakaszból áll össze. A váltó idén Balatonaligáról rajtol, és Balatonaligán ér véget.

A Mosoly Váltóban olyan gyerekek vesznek részt, akik pszichoszomatikus vagy krónikus betegséggel élnek, látássérültek vagy súlyos betegségen estek át korábban, de állapotuk megengedi a versenyhez való csatlakozást. Ők az ország több helyszínén, kora tavasztól készülnek a Mosoly Futóklubban profi edzőink segítségével.

A Mosoly Váltót azoknak a támogatóknak ajánljuk, akiknek kevésbé fontos a teljesítmény, viszont szeretnének a Mosolyos gyerekekkel együtt futni. Ebben a mezőnyben induló támogatóink eldönthetik, hogy melyik szakaszt teljesítik és mekkora összeggel támogatják a kiválasztott szakaszt. A támogatási kategóriákról itt olvashatsz: Hogyan támogathatom?

Mosoly Váltó útvonal és szakaszok

Kérjük válaszd ki azt a szakaszt, amelyet szívesen támogatnál, és ha lehetőséged van rá, egy Mosoly gyerekkel közösen fusd le a kiválasztott távot. Az alábbi Balaton térképen látható különböző színű Mosoly jelek jelölik a támogatható szakaszokat. A zöld jellel jelölt szakaszok már támogatóra leltek, a piros színűek pedig még támogatásra várnak. Az alábbi listában tájékozódhatsz a szakaszok támogatójáról, illetve a szakaszon futó Mosoly Gyerekről és Mosoly Felnőttről.

Az alábbi listában nyomon követheti a szakaszok támogatóit, illetve a szakaszokon futó felnőtt és Mosolyos gyerek futót.

© 2013. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany