Add hozzá a Mosolyod 2012-ben is!

Hogyan támogathatom?

Ha magánszemélyként, vagy cégével közösen támogatni szeretné a Mosoly Váltót, nagy örömmel látjuk jövőre is ezen a különleges, egyre Mosolyosabb sporteseményen. Kiválaszthatja majd, hogy melyik szakaszt támogatná és futná le legszívesebben. Ön döntheti majd el, mennyivel kívánja támogatni a Mosoly Alapítvány munkáját, Ön választhatja ki, mennyi időt tölt el a programon, illetve melyik szakaszon futna legszívesebben. A verseny 45 szakaszát együtt futják majd le Mosolyos Gyerekek és azok a Támogatók, akik előzetesen támogatták azt a szakaszt.

Ha esetleg személyesen nem tudna eljönni a programra, örömmel látjuk bármelyik családtagját, munkatársát, de segíthetünk is futót keresni Ön helyett a kiválasztott szakaszra.

2012-ben az alábbi lehetőségek közül választhatták ki Támogatóink, milyen formában és mértékben támogatták alapítványunk terápiás munkáját, illetve az Ultrabalaton Mosoly Váltóját:

Főtámogatóként

Az a magánszemély, cég vagy szervezet, aki legalább 500 000Ft-tal támogatta a Mosoly Váltót, főtámogatóvá vált. Számukra kiemelt helyet és megjelenési lehetőséget biztosítottunk weboldalunkon, valamint a Mosoly Váltó és az Ultrabalaton ismertetőiben is.

A széleskörű megjelenési lehetőségekről, és a támogatás további részleteiről személyesen egyeztettek munkatársaink, Adorján Katalin és Kiszer Norbert támgatásszervezők.

Kiemelt Szakasztámogatóként

Aki 200 000 Ft-tal, vagy annál nagyobb összeggel támogatta a Mosoly Váltó egy-egy kiválasztott szakaszát, Kiemelt Szakasztámogatóként vett részt velünk a programon. A főoldal Balaton térképén a szakaszokat jelző Mosoly jeleken Kiemelt Támogatóink logói jelentek meg, erre kattintva pedig az adott szakasz futóiról tájékozódhattak az olvasók. Kiemelt Szakasztámogatóinkat külön támogatói listán jelenítettük meg (cég esetén logóval), ami az oldalunk bal oldali sorában látható. Kiemelt Szakasztámogatóként lehetőség volt arra, hogy a támogatott Mosoly szakaszon megegyezés szerint megjelenjen, pl. a szakaszon futók pólóján. A Mosoly Váltó szórólapján szintén kiemelten jelentek meg (cég esetén logóval).

Szakasztámogatóként

Azok a magánszemélyek vagy cégek, akik 20 000 Ft-tal, vagy annál nagyobb összeggel támogatták a Mosoly Váltó egy-egy kiválasztott szakaszát, Szakasztámogatóvá váltak. A főoldalon található Balaton térképen a  Mosoly jelre kattintva megjelenő „buborékban” feltüntettük a Szakasz Támogatóját (cégnél logóval) és a szakaszon futók nevét. A Szakasztámogatók megjelentek a Mosoly Szakaszok menüpontban olvasható támogatói listán is. A Mosoly Váltó szórólapján is felsoroltuk a Szakasztámogatókat.

Munkatársaink örömmel várják jelentkezését jövőre is:

Adorján Katalin (alapítványi vezető, fundraising vezető)
Tel.: + 36 30 815 7578
e-mail: adorjan.katalin@mosolyalapitvany.hu

Kiszer Norbert (fundraising munkatárs)
Tel.: + 36 30 737 3847
e-mail: kiszer.norbert@mosolyalapitvany.hu

© 2010. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany