Add hozzá a Mosolyod 2011-ben is!

Fő támogatók

A BROKERNET CSOPORT támogatási stratégiája

 
Mivel a BROKERNET Csoport üzleti tevékenységének középpontjában is az emberek, és az ő hosszú távú biztonságuk, valamint az öngondoskodás eszméjének minél szélesebb körben történő terjesztése áll, nagyon harmonikus a kapcsolat a Cégcsoport üzleti és társadalmi felelősségvállalási tevékenysége között. Fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi öngondoskodás eszméje mellett, az egymásra odafigyelés gondolatát is eljuttassuk a magyar családokhoz.

A BROKERNET Csoport négy tulajdonosa már a cég megalapításakor egységes álláspontot képviselt abban, hogy üzleti tevékenységük mellett lehetőségeikhez mérten segítséget nyújtsanak különböző érdekcsoportok támogatásában. Cégünk fejlődési ütemének arányában a kezdetek óta szerepet vállal a szociálisan hátrányos helyzetű, súlyosan beteg gyermekek sorsának jobbá tételében és gyógyításának finanszírozásában, kórházak felszereltségének javításában, a magyar sport támogatásában, a magyar közbiztonság javításában és a drog ellenes harc előremozdításában.

A Cégcsoport elkötelezett mecénása a hazai sportéletnek. A Magyar Paralimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatása mellett alapítói és főtámogatói vagyunk a Magyar Paralimpia Életút programnak is. Célunk szorosan összefügg egy olyan sportos szemléletű fiatal értelmiség képzésével, amely tanulmányainak befejeztével hozzájárul az egészséges életmód terjesztéséhez és segíti, hogy minél több sportszerető, edzett fiatal nevelkedjék fel. Az általunk támogatott, saját területükön kiemelkedő teljesítményeket elért egyéni sportolókat (Bódis Kálmán - autóversenyző, Litkey Farkas – vitorlázó, Erőss Zsolt – hegymászó, Veres Zoltán - műrepülő pilóta és Sors Tamás paralimpikon úszó) egy egységes arculat alatt BROKERNET Sport Team néven jelenítjük meg.

A BROKERNET Csoport 2008 végén hozta létre saját alapítványát BROKERNET Jövő Alapítvány néven. A markánsan piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoport alapítványának zászlajára az „Összefogással a jövő nemzedékéért“ eszméjét tűzte ki. Alapítványunk elsősorban az oktatás, a kultúra, az egészség és a sport, valamint a szociális támogatás terén szeretne olyan maradandó értékeket létrehozni, illetve meglévő értékeket támogatni, melyek a jövő generációi számára is mintaként szolgálhatnak.

Hisszük, hogy a mai változó társadalomban csak nagyon erős összefogással lehet sikeres egy szervezet. Akkor tud igazán tartós eredményeket felmutatni, ha valódi egységet tud képezni, azonos értékrendek mentén működik, azonos célokkal, üzenetekkel és feltételrendszerrel. Még jobban össze kell tartanunk és figyelnünk egymásra. Vezetőknek, munkatársaknak és alkalmazottaknak kölcsönösen. Mindemellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a BROKERNET olyan célokért is tegyen, melyek a társadalmi összefogást is segítik.

Bővebben: www.jovoalapitvany.hu

A BROKERNET Csoport támogatási stratégiájának elemei szervesen beépültek a vállalati kultúrába. Hisszük azt, hogy az elveket, melyek mentén működünk mindennapi cselekedeteink által tudjuk önmagunk is átélni, és valóban segítséget nyújtani a különböző érdekcsoportoknak.

A Mosoly Alapítvány megkeresésére azonnal igent mondtunk, hiszen stratégiájuk, elhivatottságuk számos hasonlóságot tartalmaz Cégcsoportunk elveivel. A gyermekek, a felnövekvő nemzedék, a segítséggel élők, és a sport támogatása esetünkben is a kiemelt területek között szerepelnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a BROKERNET SPORT TEAM tagja Erőss Zsolt is a futók között lesz és az ő etapja nyitja meg a rendezvényt.

Ezúton is üdvözöljük ezt a nemes kezdeményezést, és örömmel tölt el bennünket, hogy ismét segíthettünk.

 

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2007 végén ismert és elismert magyar magánszemélyek, közöttük számos jelentős iparági know-how-val és tapasztalattal rendelkező szakember által alapított biztosító társaság, amely elsődleges céljaként a pénzügyi öngondoskodás fejlesztését és a megtakarítások fontosságára való figyelem felhívását tűzte ki. Ezt elősegítendő a CIG Pannónia Életbiztosító és a Villamosenergia-ipari Társaságok Nyugdíjpénztára a 2011. márciusában stratégiai együttműködési megállapodást kötött, melynek keretében a magyar nyugdíjpénztári, egészségpénztári és önsegélyező pénztári piacon meghatározó szerepet kíván vállalni.


Kezdetektől fogva meghatározó volt az a kölcsönösségi elv, amelynek részeként a társaság az elmúlt évek legnagyobb és egyben a legszélesebb magánbefektetői kört megmozgató hazai tőzsdei kibocsátását követően, 2010 november 8-án a Budapesti Értéktőzsde parkettjére lépett.  Ily módon az egyetlen hazai alapítású biztosító részvényeinek megvételével ügyfeleink, egyben tulajdonosaivá is válhattak a társaságnak.


A CIG Pannónia Életbiztosító társadalmi felelősségvállalási stratégiája szoros összhangban áll fenti céljainkkal. A biztosító széleskörű szerepvállalása kiterjed úgy a rászoruló gyermekek segítésére és a természeti katasztrófák utáni helyreállításokban való részvételre, mint a hazai sportélet támogatására, vagy a kultúra mecenatúrájára.


A 2010-es kolontári iszapkatasztrófát követően a legelsők között ajánlottunk fel több tízmillió forintos összeget a károk enyhítésére, a lakhatási körülmények minél gyorsabb megoldására, illetve a természeti károsodást követő helyreállításokra és környezet-rehabilitációra.


Fő támogatói vagyunk a Magyar Olimpiai Bizottságnak, és biztosítási szolgáltatásainkkal is elősegítjük a hazai olimpikonok nyári és téli olimpiára való minél eredményesebb felkészülését. Emellett a Magyar Kézilabda Szövetség szponzoraiként a férfi és női kézilabda-válogatott sikereiben is osztozunk, akárcsak Erőss Zsolt hegymászó, vagy Overdose esetében.


Horváth Béla, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. alapítója és a társaság igazgatóságának elnöke 2004-ben hozta létre a Horváth Művészeti Alapítványt a hazai, kortárs művészeti élet támogatására. Az alapítvány minden évben jelentős összegért vásárol különböző művészeti alkotásokat ezzel is elősegítve a hazai művészeti élet és műkereskedelem kiteljesedését.

© 2010. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany