Add hozzá a Mosolyod 2011-ben is!

Hogyan támogathatom?

Ha magánszemélyként, vagy cégével közösen támogatni szeretné jövőre a Mosoly Váltót, nagy örömmel látjuk ezen a különleges, egyre Mosolyosabb sporteseményen. Válassza ki, melyik szakaszt támogatná és futná le legszívesebben. Ön döntheti el, mennyivel támogatja a Mosoly Alapítvány munkáját, Ön választja ki, mennyi időt tölt el a programon, illetve melyik szakaszon futna legszívesebben. A verseny 48 szakaszát együtt futják le Mosolyos Gyerekek és azok a Támogatók, akik előzetesen támogatták azt a szakaszt.

Ha esetleg személyesen nem tudna eljönni a programra, örömmel látjuk bármelyik családtagját, munkatársát, de segíthetünk is futót keresni arra a szakaszra.

Alább választhat, milyen formában és mértékben szeretné támogatatni alapítványunk terápiás munkáját, illetve az Ultrabalaton Mosoly Váltóját:

Főtámogatóként

Az a magánszemély, cég vagy szervezet, aki legalább 500 000Ft-tal támogatja a Mosoly Váltót, főtámogatóvá válik. Jövőre keressük a Mosoly Váltó 5 alapelvének támogatóját, akik kiemelt helyet és megjelenési lehetőséget kapnak weboldalunkon, valamint a Mosoly Váltó és az Ultrabalaton ismertetőiben is.

A széleskörű megjelenési lehetőségekről, és a támogatás további részleteiről személyesen egyeztetünk majd, ezért kérjük, keresse fel munkatársainkat, Adorján Katalin vagy Kiszer Norbert támgatásszervezőket.

A 2011-es Mosoly Váltó főtámogatója a BROKERNET Csoport és a CIG Pannonia Életbiztosító volt.

Kiemelt Szakasz Támogatóként

Aki szakaszonként 150 000 Ft-tal, vagy annál nagyobb összeggel támogatja a Mosoly Váltó egy-egy kiválasztott szakaszát, Kiemelt Szakasz Támogatóként vesz részt velünk a programon. A főoldal Balaton térképén a szakaszokat jelző Mosoly jeleken Kiemelt Támogatóink logói jelennek meg, erre kattintva pedig az adott szakasz futóiról tájékozódhatnak az olvasók. Kiemelt Szakasz Támogatóinkat külön támogatói listán jelenítjük meg (cég esetén logóval), mint azt oldalunk bal oldali sorában már látja is. Kiemelt Szakasz Támogatóként lehetőség van arra, hogy a támogatott Mosoly szakaszon megegyezés szerint megjelenjen, pl. a szakaszon futók pólóján vagy a frissítőpontokon. A Mosoly Váltó szórólapján szintén kiemelten jelenik meg (cég esetén logóval).

Szakasz Támogatóként

Azok a magánszemélyek vagy cégek, akik szakaszonként 15 000 Ft-tal, vagy annál nagyobb összeggel támogatják a Mosoly Váltó egy-egy kiválasztott szakaszát, Szakasz Támogatóvá válnak. A főoldalon található Balaton térképen a  Mosoly jelre kattintva megjelenő „buborékban” feltüntetjük a Szakasz Támogatóját (cégnél logóval) és a szakaszon futók nevét. A Szakasz Támogatók megjelennek a Mosoly Szakaszok menüpontban olvasható támogatói listán is. A Mosoly Váltó szórólapján is felsoroljuk a Szakasz Támogatókat: a szórólap egyrészt belekerül minden versenyző (kb. 1000 fő) rajtcsomagjába, amelyet a rajthoz állók a nevezéshez kapnak, másrészt a sportesemény különböző helyszínein (rajt, cél, frissítőpontok stb.) láthatóak lesznek.

Munkatársaink örömmel várják jelentkezését:

Adorján Katalin (alapítványi vezető, fundraising vezető)
Tel.: + 36 30 815 7578
e-mail: adorjan.katalin@mosolyalapitvany.hu

Kiszer Norbert (fundraising munkatárs)
Tel.: + 36 30 737 3847
e-mail: kiszer.norbert@mosolyalapitvany.hu

Ozorák Anna (fundraising koordinátor)
Tel.: + 36 30 291 3750
e-mail: ozorak.anna@mosolyalapitvany.hu

© 2010. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu
vagy facebook oldalunkra facebook.com/mosolyalapitvany