Add hozzá a Mosolyod!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fő támogatóink: BROKERNET Csoport és az Orient21Kft.

A BROKERNET CSOPORT támogatási stratégiája

Mivel a BROKERNET Csoport üzleti tevékenységének középpontjában is az emberek, és az ő hosszú távú biztonságuk, valamint az öngondoskodás eszméjének minél szélesebb körben történő elterjesztése áll, nagyon harmonikus a kapcsolat a Cégcsoport üzleti és társadalmi felelősségvállalási tevékenysége között. Fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi öngondoskodás eszméje mellett, az egymásra odafigyelés gondolatát is eljuttassuk a magyar családokhoz.

A BROKERNET Csoport négy tulajdonosa már a cég megalapításakor egységes álláspontot képviselt abban, hogy üzleti tevékenységük mellett lehetőségeikhez mérten segítséget nyújtsanak különböző érdekcsoportok támogatásában. Cégünk fejlődési ütemének arányában a kezdetek óta szerepet vállal a szociálisan hátrányos helyzetű, súlyosan beteg gyermekek sorsának jobbá tételében és gyógyításának finanszírozásában, kórházak felszereltségének javításában, a magyar sport támogatásában, a magyar közbiztonság javításában és a drog ellenes harc előremozdításában.

A Cégcsoport elkötelezett mecénása a hazai sportéletnek. A Magyar Paralimpiai Bizottság gyámánt fokozatú támogatása mellett alapítói és főtámogatói vagyunk a Magyar Paralimpia Életút programnak is. Célunk szorosan összefügg egy olyan sportos szemléletű fiatal értelmiség képzésével, amely tanulmányainak befejeztével hozzájárul az egészséges életmód terjesztéséhez és segíti, hogy minél több sportszerető, edzettebb fiatal nevelkedjék fel. Az általunk támogatott, saját területükön kiemelt teljesítményeket elért egyéni sportolókat (Bódis Kálmán - autóversenyző, Litkey Farkas – vitorlázó, Erőss Zsolt – hegymászó, Veres Zoltán - műrepülő pilóta és Sors Tamás paralimpikon úszó) egy egységes arculat alatt BROKERNET Sport Team néven jelenítjük meg.

A BROKERNET Csoport 2008 végén hozta létre saját alapítványát BROKERNET Jövő Alapítvány néven. A markánsan piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoport alapítványának zászlajára az „Összefogással a jövő nemzedékéért“ eszméjét tűzte ki. Alapítványunk elsősorban az oktatás, a kultúra, az egészség és a sport, valamint a szociális támogatás terén szeretne olyan maradandó értékeket létrehozni, illetve meglévő értékeket támogatni, melyek a jövő generációi számára is mintaként szolgálhatnak.

Hisszük, hogy a mai változó társadalomban csak nagyon erős összefogással lehet sikeres egy szervezet. Akkor tud igazán tartós eredményeket felmutatni, ha valódi egységet tud képezni, azonos értékrendek mentén működik, azonos célokkal, üzenetekkel és feltételrendszerrel. Még jobban össze kell tartanunk és figyelnünk egymásra. Vezetőknek, munkatársaknak és alkalmazottaknak kölcsönösen. Mindemellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a BROKERNET olyan célokért is tegyen, melyek a társadalmi összefogást is segítik.

Bővebben: http://www.brokernet-group.com/bn_csoport_csr/bngroup_scr

A BROKERNET Csoport támogatási stratégiájának elemei szervesen beépültek a vállalati kultúrába. Hisszük azt, hogy az elveket, melyek mentén muködünk mindennapi cselekedeteink által tudjuk önmagunk is átélni, és valóban segítséget nyújtani a különbözo érdekcsoportoknak.

A Mosoly Alapítvány megkeresésére azonnal igent mondtunk, hiszen stratégiájuk, elhivatottságuk számos hasonlóságot tartalmaz Cégcsoportunk elveivel. A gyermekek, a felnövendo nemzedék, a segítséggel élok, és a sport támogatása esetünkben is a kiemelt területek között szerepelnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a BROKERNET SPORT TEAM tagjai közül hárman is vállalni tudták a váltóban történo részvételt (Eross Zsolt, Bódis Kálmán és Litkey Farkas), valamint cégcsoportunk társtulajdonos alelnöke Kutvölgyi Pál is a futók között lesz majd.

Egy szakaszon a BROKERNET munkatársainak lelkes csapata indul majd. Ezúton is üdvözöljük ezt a nemes kezdeményezést, és örömmel tölt el bennünket, hogy ismét segíthettünk.


Orient 21 Kft.

AZ ULTRABALATON és a Mosoly Váltó, melynek fő támogatója az Orient 21 Kft.

2010.június 19-20-án a Mosoly Gyerekekből és Támogatóikból álló Mosoly Váltó csapat a verseny hivatalos résztávjánál rövidebb, 3-5 km közötti szakaszokban teljesíti a 212 km-es Balaton-kört.

Az Orient 21 Kft. fő támogatója az eseménynek, így segíti a Mosoly Alapítvány működését, és további programjaik megvalósulását. Az Orient 21 Kft. dolgozói személyes részvételükkel a Mosoly Váltóban futó gyerekek sikerélményét erősítik, ezzel önértékelésüket és lelki gyógyulásukat is.

A Balatonfenyvesi frissítőponton várjuk Önt is szeretettel. Kérjük, ha lehetősége engedi, támogassa a Mosoly Váltót pénzbeli adománnyal, és vegyen részt a futáson a gyerekekkel, ezzel erősítve az összefogás eszményét.

© 2010. Mosoly Alapítvány.

Telefon: +36(1) 501-4618, +36(1) 501-4619 • Adószám: 18674190-1-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

További információkért kérjük látogasson el internetes oldalunkra: www.mosolyalapitvany.hu